Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Qui som
Grup de Teatre de Sant Hipòlit

El Grup de Teatre de Sant Hipòlit es va refundar l'any 1999, però és hereu de la tradició centenària de teatre al municipi. És cert que històricament el grup ha anat renaixent des del no res. En aquesta darrera etapa ha plogut força des de la primera obra, El món a fer punyetes, fins avui, però en els temps pretèrits sempre hi ha hagut il·lusió pel teatre i perquè no, pel teatre entès des d'una òptica diferent a la dels precursors immediats, però prenent allà de vàlid que ha anat impregnant la idiosincràsia del grup.

La idea de l'art per l'art, lliure de càrregues ideològiques, més enllà del pensament de cada director de cada peça teatral. El lliure pensament com a base, com a fonament de la cultura de grup. El respecte com a motor de funcionament. La tolerància, la solidaritat, la bonhomia i el bon humor i, sobretot, creure que l'esforç de plasmar plàsticament els sentiments i de transmetre'ls ajuden el grup i els espectadors.

Tot això ho intentem explicar en les creacions artístiques que presentem, que a més de mostrar el tarannà que hem explicat, pretenen ser, sobretot, honestes amb l'obra, l'autor, els actors i els espectadors.
Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Esglsia, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat