Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Representacions
Teatre de Sant Hipòlit
Dissabte 21 d'octubre del 2017. 21:30
Teatre de Sant Hipòlit
Diumenge 22 d'octubre del 2017. 18:00
Teatre de Sant Hipòlit
Dissabte 28 d'octubre del 2017. 21:30
Espai Stage de Caldes de Montbui
Diumenge 4 de març del 2018. 18:00
Teatre de Sant Hipòlit
Dissabte 24 de març del 2018. 21:30
La plaça del diamant
Sinopsi
És un repte, i alhora un plaer, endinsar-se en l’univers rodoredià, i encara ho és més fer-ho en la que es podria considerar la seva novel·la més coneguda i de les més traduïdes de la literatura catalana, “La plaça del Diamant”.

Per tots és coneguda la historia de la Natàlia, el seu trajecte vital des dels anys vint fins als cinquanta del segle passat. Tres dècades on la seva vida, lligada als fets polítics i socials del país, s’estira i s’arronsa com els fils que arrissa i talla per embolicar dolços a la pastisseria on treballa de jove. La seva vida, però, no només coneix la dolçor. També l’amargor més intensa i punyent. El dolor i la desesperació. La guerra i la fam.

Sentiments, experiències i emocions vehiculen aquesta adaptació teatral intimista, centrada en la protagonista, i narrada per ella mateixa: la Colometa. Tres actrius són les que li dónen veu , ànima i cos en funció dels tres moments claus de la seva vida, joventut, maduresa i vellesa.
Fitxa artística
Autor
Mercè Rodoreda
Estrena
2017
Grup
Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Direcció
Sergi Marcos
Marta Culí
Repartiment
Colometa jove
Judit Sánchez
Colometa adulta
Mireia Sánchez
Colometa gran
Montse Molas
Fitxa tècnica
Adaptació
Sergi Marcos
Adaptació
Marta Culí
Escenografia
Carme Castells
Escenografia
Bertha Cubero
Escenografia
Izabella Wasilewska
Saxo
Xumari Roca
Violoncel
Pau Pratsobreroca
Guitarra
Eduard Vergés
Disseny
Bertha Cubero
Fotografia
Josep Salvans
Llums i so
Xevi Vigué
Escenografia
Miquel Erra
Cantant
Laura Segarra
Vídeo
Àlex Soldevila
Vestuari
Maria Àngels Pladevall
Maquillatge i perruqueria
Montse Yuste
Maquillatge i perruqueria
Aida Toneu
Fotografies
Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant - Grup de Teatre de Sant Hipòlit - La plaça del diamant -
< Tornar
Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Església, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat