Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Notícies
Dimecres 3 d'abril del 2024
Encetem una nova temporada carregada d’obres i avantatges per commemorar els 25 anys del grup.
Aquest 2024, el Grup de Teatre de Sant Hipòlit, estem de celebració. I és que ja fa 25 anys que vam néixer com entitat. És per aquest motiu que volem celebrar-ho com més ens agrada, fent teatre. A més a més, també regalarem un passaport cultural al nostre públic que li ofereix avantatges sota el lema “ara, anar al teatre, té recompensa!”.

La temporada s’encetarà amb motiu de la celebració de St. Jordi el 20 d’abril amb la representació de Revolta de Bruixes de Josep Maria Benet i Jornet a les mans de Rai Sánchez.
A finals de maig Bodas de Sangre, de Federico García Lorca, pujarà a l’escenari sota la direcció de Sergi Marcos.
Continuarem amb El Florido Pensil, que aquesta vegada ens apropa la història de l’escola nacionalcatòlica femenina, al mes de juny, amb la direcció de Lídia Cirera. Al setembre, amb motiu de la Festa Major del poble i després del gran èxit de la temporada passada, aproparem un altre vodevil de Ray Cooney titulat El pis del “cuentu” dirigit per Toni Riera.
A l’octubre, Miquel Erra Yuste, ens aproparà una obra de crítica social d’Aristòfanes, Els ocells, representada en gran part per joves promeses del grup.
Finalment, acabarem la temporada amb l’obra més versionada pel nostre grup de teatre, Els pastorets.

A més a més, engeguem un bo cultural que hem anomenat passaport cultural. Aquest passaport neix de la necessitat d’agrair al nostre públic més fidel, ja que sense ell, celebrar 25 anys, no hagués estat possible.

COM FUNCIONARÀ EL PASSAPORT CULTURAL?
A cada funció que l’espectador assisteixi al teatre de Sant Hipòlit (obres del mateix grup) se li marcarà una casella en el seu passaport personal i quan en tingui nou de marcades, el o la propietària del passaport obtindrà una entrada gratuïta. El passaport cultural no caduca i estarà vigent fins a acabar existències.
Veure totes les notícies
Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Església, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat