Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Notícies
Dijous 21 de setembre del 2023
Aquest any tornen els pastorets de Folch i Torres a mans de Ferran Serra i Aida Toneu
Els pastorets denguany ja comencen a engegar els motors. Aquest any, com s habitual en els pastorets del Grup, es representaran els Pastorets de Folch i Torres amb unes petites variacions que els donaran un toc especial.

El repartiment pretn combinar la veterania del Grup amb les i els nous integrants. Amb ms duna vintena dactors i actrius, la direcci pretn versionar el gui per donar-li un toc especial.

Amb una posada en escena dall ms creativa, els Pastorets denguany us esperen al teatre els dies 25 i 26 de desembre i el 6 i 7 de gener. Us animareu a venir?
Dissabte 19 d'agost del 2023
La comdia de Ray Cooney ser l'obra de Festa Major d'enguany
El Grup de Teatre de Sant Hiplit ja t a punt l'estrena de l'obra de Festa Major d'aquest any: la comdia del dramaturg londinenc Ray Cooney.

En aquest vodevil, escrit l'any 1990, un ministre conservador i una diputada socialista es troben en un luxs hotel. El seu flirteig es complica quan apareix un cadver i un seguit de personatges secundaris que canviaran el transcurs de la vetllada.

L'obra compta amb la direcci de Miquel Erra, i la participaci de Miquel Erra Yuste, Raquel Ariza, Dani Rodrigues, Ferran Serra, Maria Morales, Merc Claramunt, Toni Riera, Toni Jucl, Lourdes Clemente i Montse Baroy.
Diumenge 16 d'abril del 2023
Antonio Cirera dirigeix una lectura dramatitzada de l'obra de Kressmann Taylor
Adrea desconeguda s una historia escrita sense complaena ni demagogia que descriu la tragedia ntima i collectiva de lAlemanya nazi.

El repartiment est format per Aleix Estrada, Nria Raurell, Miquel Erra Yuste i Ferran Serra, i la posada en escena compta amb la peculiaritat que el pblic s al mateix escenari.
Diumenge 9 d'abril del 2023
Ms de 700 persones han vist l'obra al Teatre de Sant Hiplit
El teatre de Sant Hiplit ha comptat amb quatre plens gaireb absoluts per veure la comdia Germanes, de Carol Lpez. L'obra, protagonitzada per Lourdes Clemente, Judit Vila, Anna Torrents, Maria Jimnez, Toni Jucl i Pau Jucl ha estat una de les sensacions de la temporada, i no es descarta que es torni a representar properament.
Dilluns 6 de mar del 2023
Les butaques es poden seleccionar de forma cmoda des de casa
El Grup de Teatre de Sant Hiplit ha presentat el nou sistema de reserva d'entrades, que permet triar la sessi i les butaques concretes des d'uns dies abans de l'estrena de les obres.

Aquest sistema permet reservar amb antellaci els seients, noms deixant el correu electrnic i un telfon mbil de contacte.
Diumenge 11 de desembre del 2022
L'estrena ser la nit de Nadal i s'allargaran fins havent passat Reis
Cada any desenes de persones es mobilitzen per a donar a llum uns pastorets ben originals, per respectant la tradicionalitat que els caracteritza. Enguany, hem volgut donar importncia a aquelles coses que no es veuen perqu samaguen rere lescenari, i sobretot a uns personatges essencials per lobra i invisibles als ulls. Durant aquesta edici destacarem la figura dels tramoies ja que sense ells no es podrien lluir uns decorats de paper histrics. Uns pastorets tradicionals, no us els podeu perdre!
Dissabte 24 de setembre del 2022
La previsi de pluja obliga a canviar l'escenari d'aquesta obra
Desprs de mesos de treball intens, aquest cap de setmana s'estrenar l'obra 'El somni d'una nit d'estiu', de William Shakespeare i dirigida per Sergi Marcos.
Tot i que la ubicaci prevista era un entorn natural com el de la font del Bac, la previsi meteorolgica per aquest cap de setmana recomana traslladar aquesta producci al Teatre municipal de Sant Hiplit.
Si b l'entorn tenia un paper important en l'obra, creiem que al Teatre tamb podreu gaudir de la feina del nombrs grup d'actors, actrius, msics i collaboradors del Grup de Teatre.
Dimecres 3 de juny del 2020
Aquesta obra era l'escollida per estrenar-se per Sant Jordi
El Grup de Teatre de Sant Hiplit de Voltreg arrenca de nou desprs de l'aturada per culpa de la COVID-19 amb un monleg intens que interpreta Rai Snchez sota la direcci de Gabriel Salvans.
Treballem per tal de poder assegurar que es compleixen les mesures sanitries pertinents. Es recomana portar la mascareta per l'entrada i la sortida de l'espectacle on no es podr garantir la distncia de 2 metres.
Amb tot plegat, el Grup de Teatre de Sant Hiplit est molt content de tornar oferir propostes culturals de qualitat al Voltregans.
Dissabte 7 de desembre del 2019
Guillem Domnech ser el nostre artista resident per la temporada 2020
Desprs de rebre les propostes del concurs de cartells d'enguany i que el jurat delibers, diumenge 1 de desembre es va desvetllar qui seria l'artista resident per a la propera temporada. En aquesta ocasi va tornar a ser un olot, Guillem Domnech que es va endur aquesta oportunitat. Properament veureu el cartell a la secci d'obres de la nostra pgina web.

Per altra banda, tamb es va saber qui seria la guanyadora del programa de m de la 1a edici del concurs juvenil. La Montse Vilamala de Gurb es va endur les 4 entrades per venir a veure algunes de les obres que es programaran per la propera temporada.
Diumenge 29 de setembre del 2019
Els guanyadors faran els cartells i programes de m de les obres del 2020
El Grup de Teatre de Sant Hiplit de Voltreg convoca el set Concurs a Artista Resident de la companyia, aix com la primera edici del Concurs Jove, on hi podran participar tots els joves entre 12 i 15 anys.

El guanyador o guanyadora del Concurs a Artista Resident, que haur de presentar una proposta pel cartell dels Pastorets 2019, esdevindr Artista Resident i ser lencarregat delaborar els cartells i programes de m de les obres del Grup per a la temporada 2020. El premi s de 600 . Qualsevol persona major de 16 anys pot participar-hi.

Pel que fa al Concurs Jove, el guanyador o guanyadora haur de presentar una proposta pel programa de m dels Pastorets 2019, i s'emportar 4 entrades per veure una obra de les que programar el Grup durant l'any 2020.

En ambds casos, els originals shauran de lliurar a lAjuntament de Sant Hiplit de Voltreg abans del 29 de novembre denguany a les 14.00 hores.

Podeu descarregar les bases completes del concurs aqu.
Veure notícies anteriors
Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Esglsia, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat