Grup de Teatre de Sant Hipòlit
Notícies
Dilluns 4 de març del 2013
El clàssic de Shakespeare, del Grup de Teatre de Sant Hipòlit, s’acomiadarà del públic el proper diumenge 17 de març
Després de les darreres representacions al concurs de teatre de Caldes de Montbui i al centre ETC de Vic (podeu consultar la galeria de fotos d'aquesta actuació a http://www.naciodigital.cat/osona/galeria/3473/teatre/mercader/venecia/cia/teatre/st/hipolit), l’obra de teatre, que es va estrenar el passat mes d’octubre, tancarà la seva gira al teatre de Sant Hipòlit.
El seu director, Xevi Vigué afirma que està “satisfet de l'acceptació que ha tingut l'obra entre el públic. No és fàcil, i a més a més, tenint en compte que es tracta d'un Shakespeare. És, precisament, quan portes un muntatge a fora que pots valorar a través de les reaccions de la gent si el projecte que presentes funciona o no. I en aquest cas, podriem dir que hem fet la feina ben feta. Ara només queda encarar la última representació amb il·lusió i esperar que tant la gent com els actors, músics i tècnics marxin a casa amb un bon regust de boca”.
D'aquesta manera, i gairebé un any i mig després d'haver començat els assajos, el Grup de Teatre de Sant Hipòlit es despedeix d'una obra de teatre, que tots els seus membres, i probablement també el públic, recordaran durant molt de temps.

Veure totes les notícies
Grup de Teatre de Sant Hipòlit - C/ Església, 2 Sant Hipòlit de Voltregà - teatresanthipolit@teatresanthipolit.cat